Powered by Regelhelden.com
Regelhelden - template 6.png

Tickets

TICKETS

Wat zeggen je voorgangers?

"Wát een magische dag was dit, één grote flow van inspiratie krijgen en inspiratie geven. Lig na te stuiteren in bed, 1000 indrukken tuimelend door mijn hoofd en hart."
— Anneke van der Kuip

“Wat heb ik een leuke en inspirerende dag gehad gisteren! De energie is weer lekker aan het stromen. Ik ben zoveel verder dan twee dagen geleden!”
— Claudia Verhey

“Patty, workshopgevers en deelnemers, allemaal bedankt voor een superinspirerende dag! Ik heb precies mogen ontvangen wat ik nodig had. En ik heb wat mogen brengen, dat vond ik ook heel bijzonder.”
— Cokkie Bakermans

“We staan nog heerlijk na te stuiteren! Top georganiseerd door the queen of cutting crap! We hebben alleen maar toffe mensen ontmoet en de sfeer was GAAAAAF!!”
— Margreet Maja Jacobs en Iris Barzilay

"Dankjewel voor het geweldige festival Patty, petje af hoe je dat hebt neergezet! Leuk om als vrijwilliger bij te dragen én deel te nemen aan workshops. Inspiratie, flow, delen, ontspanning, synergie, praktische tips. Echt voor herhaling vatbaar!!!" 
— Liesbeth Kluppel

"Allereerst heel erg bedankt voor de supergave dag gisteren! Wat geweldig!! Ik ben vandaag en morgen nog druk bezig met alle indrukken verwerken en de mensen opzoeken op Facebook e.d. om nog meer van hen te leren!!"
— Femke Joy Huibers-Saffrie

"Nou, ik ben ook nog aan het nastuiteren geweest! Heel gaaf om onderdeel van dit festival te mogen zijn en zo een mooie kickstart te hebben met een van mijn concepten voor volgend jaar, het geven van yin yoga les. :-) Supergoed gedaan, gewoon uitverkocht!"
— Simina Jonker

"Wat vond ik het een leuk festival, maar wat jammer dat het zo voorbij vloog! Ik heb genoten van de superleuke lieve mensen die er waren, wat voelde ik mij als nog nog oriënterende zzp'er mezelf thuis. Wat ik je mee wil geven is dat het super georganiseerd was, duidelijk, overzichtelijk, gemoedelijk, topsfeer. Bedankt Patty, het was suuuuuuuuuuper!"
— Dagmar Aben

"Het was heerlijk. Ik heb me suf genoten."
— Marjolijn de Galan

 

Ticket

De normale ticketprijs is 149 euro exclusief btw.

FYI: er zijn inmiddels al meer dan 70 tickets verkocht. Het wordt dus sowieso een groot feest met zoveel VA-collega's.

 
 

 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar patty@regelhelden.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: patty@regelhelden.com