Powered by Regelhelden.com
Regelhelden - template 6.png

Programma

PROGRAMMA

 

In 2017 en in 2018 stonden er 20 workshops op het festivalprogramma, met meer dan 70 deelnemers. In 2019 wordt het minstens zo kick-ass natuurlijk.

 
 

Wat kun je verwachten in 2019?
Een waanzinnig gaaf live event met waardevolle workshops, inspirerende lezingen, een chille playground en mooie gesprekken met de leukste experts, bekende namen in de VA-wereld en natuurlijk al je toffe collega-VA's!

Voor wie?
Virtual assistants, starters én ervaren. Zelfs als je erover nadenkt om VA te worden. We have it all.

Wanneer?
Vrijdag 17 mei 2019 van 11:00u-17:00u.
Dubbel feest, want deze dag is het ook International Virtual Assistants Day!
FYI: je krijgt er dus een heerlijke lunch bij.

Waar?
Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven.

What's happening?
Meld jezelf aan op het Facebook-event.

 
 

Host

_Patty Golsteijn.jpg

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.


 

Programma


bianca.jpeg

Bianca Simons · mindsetvoorsucces.nl
Spirit Business Sessie - de Wet van Aantrekking en Ondernemen
Jouw energie, overtuigingen én acties bepalen jouw succes! Hard werken is misschien wel leuk, maar als je zelf niet de juiste overtuigingen en energie hebt zal veel van dat harde werken verloren gaan. Dus eigenlijk kun je met minder hard werken veel succesvoller zijn. Hoe? Door te leren hoe je de Wet van Aantrekking in je voordeel kunt gebruiken en door te leren welke mindset jou daarbij gaat helpen.
In deze workshop ga je praktisch aan de slag met jouw overtuigingen. Ik leer je hoe je door een simpele verandering, in je gedachten en mindset, meer klanten en omzet kunt creëren.
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


janneke.jpg

Janneke Boerman · metrechthelder.nl
Eindelijk een heldere privacyverklaring
Staat het schrijven van een privacyverklaring al tijden op je to-do lijst? Of heb je snel voor 25 mei 2018 een versie van het internet geplukt, maar ben je onzeker of deze wel echt bij jouw bedrijf past? Kom dan naar deze sessie, dan leggen we de juiste basis voor jouw verklaring! Ik leg in heldere taal uit wat je in je privacyverklaring moet opnemen en geef praktische tips hoe je goed met privacy binnen je bedrijf om kunt gaan.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


muriel.jpeg

Muriël Versluis · salesdiva.nl
SalesRUSH ASSKICK
Wat jij over sales weet is eigenlijk niet waar… Je kunt simpelweg niet ondernemen, als je niet goed kunt verkopen. En als jij niet weet hoe je moet verkopen, hoe kun je dan als ondernemer succesvol zijn?
Wil je meer resultaten uit je salesgesprekken? Dat vraagt om een nieuwe manier van denken, en die ga ik je leren! Nou ja, mits je daar voor open staat natuurlijk. Je zult er wel wat voor moeten doen ;-) Ben je benieuwd naar wat je echt met je sales kunt bereiken? Herontdek je salestalenten tijdens de SalesRUSH ASSKICKsessie!
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


peggy.jpg

Peggy Peerboom · officesupportlimburg.nl
Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd en geld
Word je gék van je boekhouding? Omdat het helemaal NIET jouw ding is? Of omdat het je te veel tijd kost? Met het online boekhoudprogramma Moneybird kun je heel gemakkelijk je boekhouding bijhouden, zelfs zonder boekhoudkennis. Doordat je één programma hebt voor je offertes, facturen en boekhouding, kun je veel automatiseren. Geen gedoe meer met Excel, geen gedoe meer met mappen. Alles online. Het bespaart je veel tijd, frustratie en dus ook geld. Ik vertel je alles over deze onmisbare tool voor VA's.
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


renske.png

Renske Holwerda · regelrenske.nl
Trek klanten naar je toe met authentieke marketing
Er komen de laatste jaren steeds meer VA’s bij. Het wordt dan ook steeds belangrijker dat jij superscherp hebt wat jou anders maakt dan andere VA’s en dat je dat online ook goed naar buiten kunt brengen. In deze sessie deel ik wat ik heb gedaan om ervoor te zorgen dat klanten naar míj toe kwamen, in plaats van dat ik moest reageren op oproepjes in de hoop dat ze mij eruit zouden pikken.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


More to come…