Powered by Regelhelden.com
Regelhelden - template 6.png

Programma 2018

PROGRAMMA

 

In 2017 en in 2018 stonden er 20 workshops op het festivalprogramma, met meer dan 70 deelnemers.

 
 

Wat kun je verwachten in 2019?
Een waanzinnig gaaf live event met leerzame workshops, inspirerende lezingen, een chille playground en mooie gesprekken met de leukste experts, bekende namen in de VA-wereld en natuurlijk al je toffe collega-VA's! Je gaat deze dag onwijs groeien, als ondernemer én als mens.

Voor wie?
Virtual assistants, starters én ervaren. Zelfs als je erover nadenkt om VA te worden. We have it all.

Wanneer?
Vrijdag 17 mei 2019 van 11:00u-17:00u.
Dubbel feest, want deze dag is het ook International Virtual Assistants Day!
FYI: je krijgt er dus een heerlijke lunch bij.

Waar?
Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven.

What's happening?
Meld jezelf aan op het Facebook-event.

 
 

Host

_Patty Golsteijn.jpg

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 


 

Programma


Coming soon.anita.jpg

Anita Faber · anitafaber.nl
Webinars zonder zorgen voor jouw klanten
Wil jij jouw klanten helpen met hun online zichtbaarheid? Maar merk je dat ze een steuntje in de rug nodig hebben in de vorm van een VA die ervoor zorgt dat alles technisch soepel verloopt? Tijdens mijn sessie vertel ik je meer over webinars en hoe jij je klanten bij hun webinars kunt ondersteunen.
Bedoeld voor: starters en ervaren VA's


cilla.jpg

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Lekker schrijven doe je zo!
Ken je dat? Je wilt iets schrijven voor je nieuwsbrief, blog of website. Je weet precies wat je wilt zeggen, maar je krijgt de juiste woorden niet op papier. Jammer! Daarom leer ik je lekker schrijven in duidelijke taal. Je gaat naar huis met tips & tricks die je direct kunt toepassen.
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


daphne.jpeg

Daphne Lie · d-ly.nl
Hoezo altijd winst?
Wereldwijd werken steeds meer ondernemers met het Profit First systeem. Wil je je nooit meer zorgen maken of je de belastingen kunt betalen? Wil je een goed inkomen uit je onderneming halen? En bovenal wil je gewoon rust in je hoofd en lekker ondernemen? In deze workshop maak je kennis met Profit First en kan je de eerste stap nemen naar vrijer ondernemen.
Bedoeld voor: starters en ervaren VA's


davidson.jpg

Davidson Rodrigues · davidsonrodrigues.nl
Deel jouw verhaal met pakkende video's. Leer videomaken met je smartphone
In 2015 werd ik gegrepen door het fenomeen MoJo (mobiele journalistiek). Een werkwijze die het mogelijk maakt om professionele videoverhalen te maken met een smartphone. Met mijn gekte voor deze nieuwe vorm van media maken heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld waarin ik mensen zonder veel ervaring kan leren om professionele video's te maken. Ik geef een korte workshop over professioneel filmen met je smartphone. Een korte kennismaking, tips & tricks en natuurlijk het maken van een eenvoudige social video!
Bedoeld voor: pre-starters en startende VA's


deisy.png

Deisy Amelsbeek · deisyamelsbeek.nl
IMPACT met je content
Content is een essentieel onderdeel van je strategie. Of dit nu via blog, video of misschien podcast is. Maar hoe zorg je er nu voor dat je opvalt? En dat het je zichtbaarheid ten goede komt zodat je een klantmagneet wordt. In deze workshop leer je hoe je een contentstrategie maakt die 100% bij jou en jouw merk past en waarmee je echt impact gaat maken.
Bedoeld voor: pre-starters en startende VA's


esther.jpg

Esther Jacobs · estherjacobs.info
It's not about you!
Hoe zorg je voor zichtbaarheid op social media, zonder 'kromme tenen'? Hoe zorg je dat jouw posts echt bij jou passen en ALTIJD toegevoegde waarde bieden? Esther Jacobs (hoort tot de top 10% social media influencers wereldwijd) geeft tips en praktische voorbeelden voor een complete social media mindshift. 
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


evelien.jpg

Evelien Koenders
Profielfotoshoot
Vind je het nog lastig om een goede foto van jezelf te vinden om te gebruiken op je Regelhelden-profiel en social media? Of ben je niet tevreden over je huidige foto? Tijdens het VA Festival hebben we een fotograaf geregeld die profielfoto's maakt! :) De eerste foto is gratis. Voor extra foto's betaal je een bedrag bij. Dit regel je met de fotograaf zelf. Nóg een extra reden om erbij te zijn dus deze dag.


femke.jpg

Femke Joy Huibers-Saffrie · femkejoy.nl
Ik Kies voor mijn Business, als een Ware Godin!
In iedere vrouw zitten 7 Godinnen, volgens het boek van Jean S. Bolen. Met al hun kwaliteiten én met al hun schaduwkanten. Die kwaliteiten maken onze business tot een succes. De schaduwkanten belemmeren ons in groei. Ze houden ons klein, maken ons onzeker of laten ons struikelen. Ken jij jouw 7 Godinnen en weet je hun kwaliteiten goed in te zetten? Na mijn lezing ben je bewust van deze prachtige krachten in ons! En kan je gaan kiezen, wie is er in mijn business aan de 'macht'? En als ik dan de keuken in loop, waar de kinderen zitten te tekenen, welke Godin is dan dominant?! En wat te doen op een avond opstap met m'n vriendinnen! I Choose!
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


glancy.JPG

Glancy van Elst · glancy.nl
Zichtbaar vanuit Zelfvertrouwen
Alles in je leven start met zelfvertrouwen. Je leven ziet er een stuk leuker uit als je hier maar voor kiest. Veel vrouwen voelen zich onzeker over van alles en nog wat. Ze vragen zich af wie er nou op hun zit te wachten. Ze vinden de mening van anderen stiekem belangrijker dan hun eigen mening. Ze willen wel graag ondernemen maar durven niet goed want stel nou dat…
En ze hebben eigenlijk ook geen idee HOE te beginnen met hun onderneming want er komt zoveel bij kijken dus komen ze maar niet in actie. 
Ik ben ervan overtuigd dat als je meer zelfvertrouwen hebt, je durft te gaan staan voor jezelf, jezelf zichtbaar maakt, je op jouw manier een succesvolle onderneming kunt opzetten.
In deze workshop geef ik je concrete tips om vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn. 
Bedoeld voor: starters en ervaren VA's


irene.png

Irene Put · pro-va.nl
Heb jij al een ondernemersmindset?
Om succesvol te ondernemen moet je kunnen denken en handelen als een ondernemer. Weg met de loondienst instelling! Tijdens deze sessie ga je je ondernemersmindset toetsen en word je bewust van je kernwaarden, je gaat beschrijven waarom je onderneemt (je Why, je drijfveren) en je gaat je marketingboodschap (her-)schrijven.
Bedoeld voor: starters en ervaren VA's


lauraingrid.jpg

Laura Jacob & Ingrid Staal · virtualflow.nl
Chatbots - De trend die jij als VA niet mag missen!
Chatbots. Begin vorig jaar had nog bijna niemand ervan gehoord. Maar inmiddels hoor je overal dat zij onmisbaar zullen worden in de marketingmix. Trendwatchers voorspellen zelfs dat in 2020 80% van de bedrijven een chatbot in zal willen zetten. Er is nog bijna niemand in Nederland in gespecialiseerd. Dat betekent dus een enorme kans voor jou als VA! Maak in 30 minuten kennis met deze trend die jou de komende jaren ongelooflijk veel klanten op kan leveren!
Bedoeld voor: starters en ervaren VA's


lauraloos.jpg

Laura Loos · lauras-academy.nl
WordPress voor Dummies
In deze workshop vertel ik je alles waar je aan moet denken als je zelf je website gaat maken. Ik zal tevens enkele basisvaardigheden WordPress aan je uitleggen.
Bedoeld voor: pre-starters en startende VA's


manon.png

Manon Toma · manontoma.nl
Pleur op met je passie
Zo word je opgeMERKt in het drukke digitale domein (a.k.a. The Internet) als Personal(ity) Brand™
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


mira.jpeg

Mira Saia · virtualbusinessmanager.nl
Just in time management: zonder stress al je klanten helpen
Als VA zit je in de unieke situatie dat je niet voor 1 “baas” werkt maar voor 4 of meer. En al die klanten denken dat - ondanks het feit dat je een aantal uur per week met ze hebt afgesproken - je fulltime beschikbaar bent. Zo kan het gebeuren dat je je werkweek lekker relaxt begint en dat je - voor je het weet -, weer die stress voelt opkomen. Want klant A wil dit nu en klant B beslist net dat en dat toch anders aan te pakken, klant C heeft je dringende whatever nodig en oja, je eigen boekhouding moet ook nog… Werken volgens het just in time management gaat er voor zorgen dat je véél relaxter gaat werken, met meer rust in je donder en dat terwijl je toch alles op tijd af hebt. Ik ga je laten zien dat het echt kan zonder stress! 
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


muriel.jpg

Muriël Versluis · salesdiva.nl
Sales is Fun!
STOP met verkopen en start met helpen. Want iedereen wil geholpen worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw prospect ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


patty.jpg

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Cut The Crap
Ben je een startende VA en geloof je dat je pas écht een ondernemer bent zodra je website live staat? En je visitekaartjes klaar zijn? En je social pagina's online staan? Met posts natuurlijk. Oh en je blog uiteraard. Want dat móet. Zeggen ze. Je houdt jezelf voor de gek. Kom naar deze workshop voor een liefdevolle schop onder je kont.
Bedoeld voor: pre-starters en startende VA's


petra.jpg

Petra Fehring · academievirtueelprofessionals.nl
Ontdek hoe je met vertrouwen een sparringpartner voor klanten kunt zijn
Je vindt het vak van VA super leuk! Je hebt veel plezier in de werkzaamheden die je uitvoert. Alleen zou je meer gelijkwaardig met je klanten willen samenwerken. Jezelf niet langer ondergeschikt stellen, maar als sparringpartner willen samenwerken aan de groei van hun bedrijf. Het enige is dat je daarvoor nog te onzeker voelt: kan jij dit wel waarmaken? Hoe pak je het aan? 
Bedoeld voor: ervaren VA's


tineke.png

Tineke Blokzijl-Haar · tinekeblokzijl.nl
Relax, lieve introvert, Do it your way!
Relax, haal even diep adem en kom even los van alle prikkels en alles wat ‘moet’ als ondernemer. Ik laat je zien hoe jij het als introverte VA op jouw eigen unieke manier kunt doen, buiten de gebaande (extraverte) paden. Helemaal jezelf, op jouw manier en in jouw tempo.
Bedoeld voor: pre-starters, starters en ervaren VA's


yvonne.JPG

Yvonne Renckens · powervrouwennetwerk.nl
Het geheim van het opbouwen van een community
Om jouw bedrijf in de picture te zetten en gelijkgestemde mensen te verbinden, is het opbouwen van een community een onwijs mooie tool. Na deze praktische workshop weet jij hoe je dit het beste vanaf de start van jouw bedrijf aan kunt pakken.
Bedoeld voor: pre-starters en startende VA's