Powered by Regelhelden.com
Regelhelden - template 6.png

Programma

PROGRAMMA

 

In 2017 en in 2018 stonden er 20 workshops op het festivalprogramma, met meer dan 70 deelnemers. In 2019 wordt het minstens zo kick-ass natuurlijk.

 
 

Wat kun je verwachten in 2019?
Een waanzinnig gaaf live event met waardevolle workshops, inspirerende lezingen, een chille playground en mooie gesprekken met de leukste experts, bekende namen in de VA-wereld en natuurlijk al je toffe collega-VA's!

Voor wie?
Virtual assistants, starters én ervaren. Zelfs als je erover nadenkt om VA te worden. We have it all.

Wanneer?
Vrijdag 17 mei 2019 van 11:00u-17:00u.
Dubbel feest, want deze dag is het ook International Virtual Assistants Day!
FYI: je krijgt er dus een heerlijke lunch bij.

Waar?
Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven.

What's happening?
Meld jezelf aan op het Facebook-event.

Blokkenschema
Download en sla ‘m op.

 
 

Host

_Patty Golsteijn.jpg

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.


 

Programma


bianca.jpeg

Bianca Simons · mindsetvoorsucces.nl
Spirit Business Sessie - de Wet van Aantrekking en Ondernemen
Jouw energie, overtuigingen én acties bepalen jouw succes! Hard werken is misschien wel leuk, maar als je zelf niet de juiste overtuigingen en energie hebt zal veel van dat harde werken verloren gaan. Dus eigenlijk kun je met minder hard werken veel succesvoller zijn. Hoe? Door te leren hoe je de Wet van Aantrekking in je voordeel kunt gebruiken en door te leren welke mindset jou daarbij gaat helpen.
In deze workshop ga je praktisch aan de slag met jouw overtuigingen. Ik leer je hoe je door een simpele verandering, in je gedachten en mindset, meer klanten en omzet kunt creëren.
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


cilla.jpg

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Schrijven met power
Wil je schrijven zonder klamme handjes en tips om zelf makkelijk leuke teksten te maken? Ik vertel je graag hoe je dat doet. Na deze workshop weet je hoe jouw teksten anderen kunnen bereiken, barst je van de ideeën en schrijf jij voortaan ook met power!
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


cynthia.png

Cynthia Smit · va-platform.nl
Basisfundering voor jou en je bedrijf
Hoe ziet jouw basisfundering er uit? Of je nou net bent begonnen als VA of als je al wat langer in het vak zit maakt niet uit, zonder een basisfundering kan je niet. Hier valt en staat het ondernemerschap mee. In deze workshop deel ik de 14 aspecten van een goede basisfundering met jou. En je krijgt antwoorden op onder andere hoe je het beste om kunt gaan met een tegenslag, wat de kracht is van je bedrijf en van jou als ondernemer, welk type ondernemer je bent en nog véél meer! Met de juiste basisfundering kan ook jij gaan starten of groeien met je bedrijf!
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


daphne.JPG

Daphne Lie · d-ly.nl
Je financiën als ZZP'er de baas, van ZZP'er naar ZZFP'er
Je bent onwijs goed in je vak, je hebt blije klanten en je krijgt energie van je werk. Maar dat gedoe met de geldkant van het ondernemen. Belastingen, administratie, een appeltje voor de dorst en voor je toekomst. Je weet dat je er iets mee moet, maar waar begin je? Nou, bij deze workshop! Op een interactieve manier ga je leren én ervaren hoe je slim kunt omgaan met je geld.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


davidson.jpg

Davidson Rodrigues · smartphonevideocoach.nl
Deel jouw verhaal met pakkende video's. Leer videomaken met je smartphone.
In 2015 werd ik gegrepen door het fenomeen mobiele journalistiek. Een werkwijze die het mogelijk maakt om professionele video’s te maken met je smartphone. Samen met Rob Freijssen ontwikkelde ik een speciaal trainingsprogramma waardoor mensen zonder veel ervaring toch een video kunnen maken. Tijdens het VA Festival krijg je in de workshop een korte introductie tot 'Filmen met je smartphone' en ga je met wat tips & tricks op zak natuurlijk ook wat maken. Vloggen, social video’s of korte promo’s en meer. Het kan allemaal op je smartphone!
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


ingridilona.jpg

Ingrid & Ilona · vatched.com
Succesvol samenwerken met je opdrachtgever
Het ideale plaatje is daar. Jij en je opdrachtgever hebben elkaar gevonden en gaan samenwerken. Een match made in heaven! Maar na een poosje blijkt het niet de perfecte match. De communicatie loopt stroef, jullie hebben andere verwachtingen van elkaar en je raakt geïrriteerd. Herkenbaar? Als matchmakers delen we graag onze tips & tricks voor een succesvolle samenwerking met je opdrachtgever.
Bedoeld voor pre-starters en starters.


lauraingrid.jpg

Ingrid & Laura · virtualflow.nl
De 3 leukste technische trends die jij als future-proof VA niet mag missen
Heb jij soms ook het gevoel dat je de helft van alle nieuwe technische mogelijkheden mist? En dat je eigenlijk niet goed weet hoe je jouw klanten hierin het beste kunt adviseren en ondersteunen? Er is zoveel mogelijk op het gebied van online marketing. En de ontwikkelingen gaan hard. Dit biedt veel kansen voor ondernemers, maar ook voor jou als VA. Veel klanten hebben namelijk geen idee hoe ze hierop in kunnen spelen. Als (technisch) VA kan je hierin van onschatbare waarde zijn!
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


janneke.jpg

Janneke Boerman · metrechthelder.nl
Eindelijk een heldere privacyverklaring
Staat het schrijven van een privacyverklaring al tijden op je to-do lijst? Of heb je snel voor 25 mei 2018 een versie van het internet geplukt, maar ben je onzeker of deze wel echt bij jouw bedrijf past? Kom dan naar deze sessie, dan leggen we de juiste basis voor jouw verklaring! Ik leg in heldere taal uit wat je in je privacyverklaring moet opnemen en geef praktische tips hoe je goed met privacy binnen je bedrijf om kunt gaan.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


jannekedeb.jpg

Janneke de Boer · komtotdekern.com
Visueel communiceren in drie stappen
In deze workshop boor je razendsnel een creatieve bron aan, die iedereen in zich heeft. Iedereen kan tekenen! Het gaat niet om mooi, maar om duidelijk: tekenen als communicatiemiddel. Om visuele notities te maken, je gedachten op papier te zetten, of je presentatie of post te ondersteunen. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Janneke leert het je in drie eenvoudige stappen.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


manuela.jpg

Manuela van Prooijen · weblish.nl
Survival als business-strategie voor jouw VA business
Bij ‘survival’ denk je vast aan Rambo, Bear Grylls en hachelijke situaties die je zelf gelukkig nooit zult meemaken. Tsja, dat is wat ik (totale survival-dombo) ooit ook dacht… Tot ik een paar jaar geleden in een aantal levensgevaarlijke situaties belandde, tijdens een beroerd voorbereide trip naar de backcountry van Alaska. Na deze ervaring besloot ik dat het roer om moest en dat ik me beter moest voorbereiden om dit soort situaties te voorkomen. Vooral omdat ik tegenwoordig elk jaar 3 maanden doorbreng in mijn cabin in Alaska. En dus ook in situaties kom waar één kleine inschattingsfout fataal kan zijn. Dus begon ik 2 jaar geleden met het aanleren van survival/bushcraftvaardigheden. Gek genoeg merkte ik al snel dat de technieken en mindset die ik ontwikkelde direct ook in mijn bedrijf Weblish toegepast konden worden. Win-win dus! Survival als een business-strategie dus…. Als jij als VA buiten de lijntjes wilt kleuren is deze sessie echt iets voor jou.
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


mirjan.png

Mirjan van der Meijden · howtohotspot.nl
Hoe maak je visuele content die opvalt? Ontdek de magie van animatie
Opvallen met content op social media of op een website valt niet mee. Bedenk maar eens hoe vaak je je tijdlijn scant zonder echt te zien wat voorbij komt. Iedereen vecht om aandacht van jou of die van je klanten. De aandachtsspanne van mensen is nog maar een seconde of 8. Dus snelheid is geboden. Daar komt bij dat het menselijk brein visuele content veel sneller verwerkt dan tekst. Het resultaat zie je in je tijdlijnen. :-) Hoe kan jij dan nog content maken die opvalt? Ik neem je graag mee in de magische wereld van animatie, zodat jij visuele content kan maken die net dat beetje extra heeft.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


muriel.jpeg

Muriël Versluis · salesdiva.nl
SalesRUSH ASSKICK
Wat jij over sales weet is eigenlijk niet waar… Je kunt simpelweg niet ondernemen, als je niet goed kunt verkopen. En als jij niet weet hoe je moet verkopen, hoe kun je dan als ondernemer succesvol zijn?
Wil je meer resultaten uit je salesgesprekken? Dat vraagt om een nieuwe manier van denken, en die ga ik je leren! Nou ja, mits je daar voor open staat natuurlijk. Je zult er wel wat voor moeten doen ;-) Ben je benieuwd naar wat je echt met je sales kunt bereiken? Herontdek je salestalenten tijdens de SalesRUSH ASSKICKsessie!
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


patty.jpg

Patty Golsteijn · Chef Regelhelden
Lekker effe spelen
Ben je ook niet zo'n stilzitter en leer je vooral door te doen? Dan word je heel blij van deze sessie. Met een paar toffe games krijg je een frisse blik op jezelf als ondernemer. Waar ga je al goed en waar kun je nog wel een paar schoppen onder je kont gebruiken? Superleerzaam, maar vooral erg leuk.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


peggy.jpg

Peggy Peerboom · officesupportlimburg.nl
Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd en geld
Word je gék van je boekhouding? Omdat het helemaal NIET jouw ding is? Of omdat het je te veel tijd kost? Met het online boekhoudprogramma Moneybird kun je heel gemakkelijk je boekhouding bijhouden, zelfs zonder boekhoudkennis. Doordat je één programma hebt voor je offertes, facturen en boekhouding, kun je veel automatiseren. Geen gedoe meer met Excel, geen gedoe meer met mappen. Alles online. Het bespaart je veel tijd, frustratie en dus ook geld. Ik vertel je alles over deze onmisbare tool voor VA's.
Bedoeld voor starters en ervaren VA’s.


renske.png

Renske Holwerda · renskeholwerda.nl
Trek klanten naar je toe met authentieke marketing
Er komen de laatste jaren steeds meer VA’s bij. Het wordt dan ook steeds belangrijker dat jij superscherp hebt wat jou anders maakt dan andere VA’s en dat je dat online ook goed naar buiten kunt brengen. In deze sessie deel ik wat ik heb gedaan om ervoor te zorgen dat klanten naar míj toe kwamen, in plaats van dat ik moest reageren op oproepjes in de hoop dat ze mij eruit zouden pikken.
Bedoeld voor pre-starters, starters en ervaren VA’s.


sandra.jpg

Sandra Keus · samenmetsan.nl
Squarespacen doe je zo.
In deze sessie laat ik je de basics zien van de websitebuilder Squarespace: hoe maak je zelf een website die je makkelijk (voor iemand) kan bijhouden. En wat is er nou eigenlijk zo fijn aan Squarespace en wanneer kan je beter voor een andere websitebuilder kiezen? Verder behandel ik o.a. wat de belangrijke onderdelen van een website zijn, hoe belangrijk de mobiele beleving is en waarom je goede foto’s nodig hebt.
Bedoeld voor pre-starters en starters.


saskia.png

Saskia Vandenbroeck · officeconfetti.nl
Waarom een specialisatie geen must is om succes te hebben
Langs alle kanten hoor je dat je je moet specialiseren als VA, dat klanten je dan beter kunnen vinden. Maar jij hebt geen idee waar je je in wilt specialiseren. Je wordt van zoveel verschillende dingen blij. Je kunt niet kiezen, wilt niet kiezen. Ik kan je vertellen dat je als allround VA ook succes kunt hebben. Ik vertel je graag hoe.
Bedoeld voor pre-starters en starters.