Powered by Regelhelden.com
Regelhelden - template 6.png

Tickets

TICKETS

Wat zeggen je voorgangers?

“Je hebt een te gek evenement opgezet, respect! 💪❤️ Ik heb genoten van de energie en alle mensen die er waren (en de verrukkelijke lunch en toast) en ga nu moe maar zeer voldaan slapen.”
— Emma Clark

“Rustig geland, kinderen in bed en buikje vol, geniet ik na van vandaag. WAT WAS HET TOF!!!!”
— Saskia Vandenbroeck

“Een dag vol mooie ontmoetingen, inzichten, workshops en goed eten & drinken. Ook al werken wij als VA allemaal online, de offline ontmoetingen zijn zo waardevol! Ik was totaal afgeserveerd toen ik thuis kwam, maar keek terug op een superdag!”
— Ingrid Serraarens

“Wat een geslaagd VA festival in Eindhoven! Een dag vol verbinding, herkenning, inspiratie & fijne ontmoetingen met collega VA’s. Ik ging naar huis met een flinke dosis + vibes!!! Topdag en geweldige organisatie👌🏻 Voor de VA’s die dit jaar gemist hebben, wees er volgend jaar bij 😉”
— Indra Kusters

“Onderuit op de bank, nagenieten van een succesvol VA festival. Het geven van workshops is altijd een feestje en helemaal als alles zo in de puntjes georganiseerd is door Patty Golsteijn en haar Regelhelden. You did it again! ”
— Daphne Lie

“Kennis is power! En hoe kan je dat dan het beste leren van ondernemers die het al zo ver hebben geschopt? Onwijs leuk, leerzaam en een mooie gelegenheid om samen met andere vrouwelijke ondernemers te praten over het reilen en zeilen van hun en jouw business. Een waardevolle leerzame dag met weer nieuwe contacten. Samen is altijd leuker dan alleen!”
— Sabine Tutupoly

“Gisteren bij het VA Festival van Patty Golsteijn viel ik aan het einde echt even stil. Ik kreeg zoveel kaartjes met mooie, bemoedigende en lieve woorden, dat ik het niet droog hield. Voel me diep geroerd en vereerd dat ik iets bij jullie heb weten los te maken met mijn talk... Blijkbaar staan mensen open voor talks met een sterk persoonlijke insteek. Dank jullie wel.”
— Manuela van Prooijen

“Wauw! Heerlijke vibe! Superleuk om bekende online connecties nu eindelijk live te ontmoeten. Mijn eigen VA ook voor het eerst live ontmoet. En verder veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Zelf heb ik 2 workshops gegeven. Heerlijk om te doen. En wat was iedereen enthousiast... De dag vloog weer veel te snel voorbij. Nu al zin in de volgende editie!”
— Peggy Peerboom

“Dankjewel weer voor de geweldige, unieke middag, de inzichten, de positieve energie en natuurlijk mijn complimenten hoe je de organisatie voor elkaar gebokst hebt.”
— Lindsay de Beijer

"Wát een magische dag was dit, één grote flow van inspiratie krijgen en inspiratie geven. Lig na te stuiteren in bed, 1000 indrukken tuimelend door mijn hoofd en hart."
— Anneke van der Kuip

“We staan nog heerlijk na te stuiteren! Top georganiseerd door the queen of cutting crap! We hebben alleen maar toffe mensen ontmoet en de sfeer was GAAAAAF!!”
— Margreet Maja Jacobs en Iris Barzilay

"Dankjewel voor het geweldige festival Patty, petje af hoe je dat hebt neergezet! Leuk om als vrijwilliger bij te dragen én deel te nemen aan workshops. Inspiratie, flow, delen, ontspanning, synergie, praktische tips. Echt voor herhaling vatbaar!!!" 
— Liesbeth Kluppel

"Wat vond ik het een leuk festival, maar wat jammer dat het zo voorbij vloog! Ik heb genoten van de superleuke lieve mensen die er waren, wat voelde ik mij als nog nog oriënterende zzp'er mezelf thuis. Wat ik je mee wil geven is dat het super georganiseerd was, duidelijk, overzichtelijk, gemoedelijk, topsfeer. Bedankt Patty, het was suuuuuuuuuuper!"
— Dagmar Aben

"Het was heerlijk. Ik heb me suf genoten."
— Marjolijn de Galan

 

Tickets

MASTERMIND: 49 EURO
Exclusief voor Regelhelden met een Mastermind-abonnement.
Alleen verkrijgbaar van maandag 17 t/m donderdag 20 juni 2019 tot 16:59u.

SPECIAL EDITION: 79 euro
Regelhelden met een Mastermind-abonnement krijgen deze als eerste aangeboden. Daarna verkrijgbaar via de website. Startdatum verkoop wordt nog bekendgemaakt.

EARLY BIRD: 129 euro

REGULAR: 199 euro

Alle bedragen zijn exclusief btw.

 
 

 Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar patty@regelhelden.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: patty@regelhelden.com