Powered by Regelhelden.com
shutterstock_393839551 copy.jpg

VA's

PROGRAMMA VIRTUAL ASSISTANTS

 

Ben je VA en wil je beter zichtbaar zijn? Maak een profiel aan op Regelhelden.com.

 
 

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.


 

Programma
voor VA's

13 t/m 17 november 2017

 

maandag 13 november 2017


10:00u - 10:30u
Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Kick-off van de festivalweek
Waar sta je nu? Wat kan Regelhelden.com betekenen voor jou? Wat moet je met al die concurrentie? En hoe val jij op tussen al die andere VA's?


marjolein.jpg

10:30u - 11:00u
Marjolein van der Linden · officeheroes.nl
Samen is het leuker
Ik geloof niet in concurrentie. Iedereen heeft zijn eigen markt en publiek. Dat geldt voor VA's individueel, maar ook voor de organisaties waarvoor zij de doelgroep zijn. Met Office Heroes draag ik dat onder meer uit door een open dialoog te houden en samenwerking aan te gaan met allerlei partijen, ook als dat ogenschijnlijk niet logisch is uit concurrentie-oogpunt. 


13:30u - 14:00u
Chris Rommers · chrisrommers.nl
Je profieltekst - kan die beter? Vast wel.
Wat zet je nou in zo'n profieltekst op Regelhelden.com? En wat niet? En hoe maak je het een beetje onderscheidend? Moeilijk moeilijk moeilijk... Ik review live enkele profielen met een MASTERMIND-abonnement.


 
 

dinsdag 14 november 2017


laura.jpg

10:00u - 10:30u
Laura Loos · lauras-academy.nl
De 7 missers op je website
Ik vertel je kort wat de meest voorkomende missers zijn die je kunt maken op je WordPress website. Natuurlijk geef ik tips hoe jij dit kan voorkomen.


patty.jpg

11:30u - 12:30u
Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Intervisie
Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Voor deze sessie log je in met audio en video, waardoor we met elkaar in gesprek kunnen. (Met een hele groep dus!) Waar worstel je mee? Wat wil je vragen aan je collega-VA's? Welke tips wil jij delen? Vragen en antwoorden over je business en je leven. We're all in this together.


petra.jpg

14:30u - 15:00u
Petra Fehring · academievirtueelprofessionals.nl
Ontdek welke rol als Virtueel Professional bij jou past
De titels Virtueel Assistent, Virtueel Professional en Virtueel Manager zijn veelomvattend. Vanuit elke rol kan je verschillende diensten aanbieden. Waarom kies je voor welke titel en wat is belangrijk met het oog op de toekomst?  


muriel.jpg

16:00u - 17:00u
Muriël Versluis · salesdiva.nl
Omgaan met bezwaren
Het webinar heet:  'Omgaan met bezwaren', maar ik ga je leren hoe je ze vooral kunt voorkomen. Maar als je ze dan toch nog krijgt, heb je handvatten nodig ze te pareren. Verkopen is makkelijk als je maar weet HOE! Eén van de allerbelangrijkste vaardigheden voor iedere ondernemer, zelfstandige.


 
 

woensdag 15 november 2017


laurastassen.png

10:00u - 10:30u
Laura Stassen · zinenverzin.nl
Bloggen als een baas: creëer knallende content voor je klant
Hoe verras je je klanten met pakkende en toch zakelijke blogs? Veel bedrijven laten kansen liggen doordat ze niet bloggen. Jij neemt dit niet alleen voor ze uit handen, je zorgt ook voor zichtbaarheid en meer inkomsten. Maar hoe schrijf je blogs die keer op keer weer vernieuwend zijn? Je leert het tijdens dit webinar. Ook bespreken we hoe je je eigen stijl kunt behouden en hoe je de vraag van de klant helder krijgt. Alleen zo lever je echt iets op voor je klant en blijft hij zeker bij je terugkomen! 


esther.jpeg

11:30u - 12:00u
Esther Jacobs · estherjacobs.info
Interview met de No Excuses Lady
Esther Jacobs is internationaal spreker, auteur en digital nomad. In 2017 stond de VA-wereld op z'n kop door haar spraakmakende blogpost over het inhuren van buitenlandse VA's voor nog geen $10 per uur. Veel mensen waren er boos over. Maar je kan er ook slim gebruik van maken en juist meer omzet draaien. Hoe? Je krijgt al haar tips en inzichten in dit interview.


irismargreet.jpg

12:30u - 13:00u
Iris & Margreet · jebesteindruk.nl
Jezelf presenteren met video
Je wil samenwerken met mensen die bij je passen. Maar hoe zorg je ervoor dat die mensen ook voor jou kiezen? Wel eens aan video gedacht? In deze webinar laten Iris en Margreet van Je Beste Indruk zien hoe je jouw potentiële klant alvast een stukje van jezelf laat zien met video. 


celine.jpg

14:00u - 14:30u
Céline Poel - van den Boom · cetroen.nl
Wat is er zo belangrijk aan een huisstijl?
Wat is er zo belangrijk aan een goede huisstijl, hoe zorg je dat dit de basis is en waar moet je écht op letten? Tijdens deze sessie neem ik de do's and don'ts met je door en geef ik je een paar handige tips. Zodat je daarna helemaal klaar bent om met en voor je klanten te kunnen meedenken in hun gehele huisstijl.


15:00u - 15:30u
Marjet Wullink · bureaubold.nl
SEO-proof maken van een website. Waar begin je?
Vragen jouw klanten ook of je ‘even’ hun website SEO-proof wilt maken? Noemen ze dan wat zoektermen waar ze op gevonden willen worden? Heb je dan geen idee waar je moet beginnen? In deze webinar leg ik uit waar je dan het beste kunt beginnen zodat je opdrachtgever het snelst resultaat behaalt; potentiële klanten naar zijn website trekt.


sandra.jpg

16:30u - 17:00u
Sandra Keus · samenmetsan.nl
Hell yes, Squarespace!
Waarom Squarespace rete-fijn is om eenvoudig een website te maken én waar je klanten van op de banken gaan staan.


janneke.jpg

17:30u - 18:00u
Janneke Boerman · metrechthelder.nl
Algemene voorwaarden. Eindelijk begrijpelijk! 
Heb je voorwaarden, maar begrijp je de inhoud eigenlijk niet en wil je die eindelijk begrijpen? Of heb je nog geen voorwaarden en twijfel of je algemene voorwaarden wel nodig hebt? In dit webinar leg ik op een heldere manier uit waarvoor je algemene voorwaarden kunt gebruiken en wat er nu eigenlijk in staat. Gewoon in normaal Nederlands. Ook zal ik de onbegrijpelijke termen uit jouw voorwaarden uitleggen. Dus heb je iets wat je niet begrijpt? Stuur dit dan van te voren naar mij op janneke@metrechthelder.nl, dan zal ik ze voor je tijdens het webinar vertalen!


 
 

donderdag 16 november 2017


manuela.jpg

10:00u - 10:30u
Manuela van Prooijen · weblish.nl
Groei met je bedrijf door vaker nee te zeggen!    
Veel startende zzp-ers onderschatten hoe lang het duurt om een sterke basis op te bouwen voor je bedrijf. Vaak nemen ze daarom maar elke klus aan, ongeacht uurtarief, voorwaarden of soort klant. Met als gevolg dat ze zich na een tijdje volslagen emotioneel uitgeblust en financieel uitgekleed voelen. Dit is waarschijnlijk een reden waarom zoveel zzp-er binnen twee jaar weer hun bedrijf aan de wilgen hangen. Ik ben er (door schade en schande) achter gekomen dat er wel degelijk een sleutel is om deze ratrace te stoppen. Het piepkleine woordje “Nee”. Nee zeggen voelt als iets tegennatuurlijks en is absoluut niet makkelijk. Maar in deze webinar ga ik jullie mijn 3-traps strategie delen waarmee ik tegenwoordig zonder pijn in mijn hart Nee kan zeggen en waardoor mijn bedrijf Weblish flink gegroeid is. 


ingrid.png

11:00u - 11:30u
Ingrid Rozema · krachtaardig.nl
Jezelf onderscheiden als VA?
Maar weinig ZZP-ers weten zich op een goede manier te onderscheiden. Er komen steeds meer VA's en dus wordt het voor jou als VA ook steeds belangrijker om jezelf te onderscheiden. Maar hoe doe je dat nu zonder dat je dingen gaat doen die helemaal niet bij je passen. Hoe trek je jouw ideale klanten aan en blijf je ook bij jezelf?


emelypeggyilona.jpg

14:00u - 14:30u
Emely, Ilona en Peggy
Benieuwd naar de superpowers van VA’s? Stel je vragen tijdens deze Q&A!
Tijdens dit webinar beantwoorden 3 MASTERMIND VA's Peggy, Ilona en Emely al jouw vragen over het werken als Virtual Assistant. Handig als je starter bent of nog twijfelt of je VA wilt worden.


19:30u - 20:00u
Daphne Lie · d-ly.nl
Verrijk je kennis van administratie en belastingen
Met een quiz gaan we op interactieve wijze jouw kennis van administratie en belastingen vergroten. De meest gemaakte fouten in de administratie komen voorbij in deze webinar, zodat jij deze niet zal maken. Belangrijke weetjes voor jou, maar ook om in te zetten voor je klanten. 


hannekenathalie.png

20:30u - 21:00u
Hanneke & Nathalie · vaschool.nl
Meer omzet bij bestaande klanten
Heb je eindelijk een leuke klant. Blijft het aantal uren dat je voor hem of haar zou werken eigenlijk heel erg achter. Je baalt als een stekker. Je had al een soort prognose gemaakt, maar die ga je zo niet halen. Leg je je er bij neer of ... ga je op zoek naar nieuwe inzichten? Wij delen graag een aantal praktische tips met je. Want niet jouw klant is verantwoordelijk voor jouw omzet. Jij bent verantwoordelijk voor jouw omzet. Wil je meer omzet bij bestaande klanten, kijk dan ons webinar en we delen onze succesfactoren graag met je. Op voorwaarde dat je over een paar weken jouw inzichten en resultaten met ons deelt.


 
 

vrijdag 17 november 2017


mira.jpg

10:00u - 10:30u
Mira Saia · linkedin.com/in/mirasaia/ 
Poten af van waar je niet goed in bent
Doe waar je goed in bent, waar jij energie van krijgt en werk samen met een ander op dat vlak waar je de ballen verstand van hebt (of waar je geen zak vanaf weet of wil weten ;-)).


11:00u - 11:30u
Manon Toma · manontoma.nl
Zo word jij opgeMERKt in het online oerwoud.
Jezelf laten zien & horen in het online oerwoud is een barre tocht vol met hindernissen, valkuilen, verleiding en afleiding. In deze queeste gaan wij samen op avontuur en deel ik drie overlevingstips. Booyah!


francis.jpg

13:00u - 13:30u
Francis Keek · franciskeek.nl
Wat is jouw ideaal scenario?
Maak je ideaal scenario en trek aan wat jij wilt! Waar loop jij warm voor? Wat geeft je energie? Maar ook waar loop je op leeg? Des te beter je jezelf kent des te makkelijker is het om voor jezelf keuzes te maken.


patty.jpg

15:00u - 15:30u
Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Wrap-up van de festivalweek
Je hebt zoveel meegekregen deze week. Hoe zet je alle kennis om in actie? Waar begin je? En wat laat je? Cut the crap!


 

Veelgestelde vragen

"Ik kan niet overal live bij zijn. Kan ik de webinars ook terugkijken?"
Ja, de replays worden gedeeld in de Facebook-community voor Regelhelden met een MASTERMIND-abonnement. Je krijgt hierbij nog veel meer toffe dingen. Wil je niks missen? Meld je aan.

"Moet ik me aanmelden voor elke webinar?"
Nee, je schrijft je één keer in op deze pagina. Je ontvangt dan elke festivalochtend het dagprogramma met alle links. Je hoeft dan alleen in te loggen op het moment dat we beginnen.